Προφιλ
Ελληνική Δημιουργική κουζίνα, με έμφαση στις άριστες πρώτες ύλες και στη σωστήδιαχείριση των υλικών, προσεγμένο και διακριτικό service και ένα γήινο και χαλαρόπεριβάλλον είναι αυτά που θα βρεις αρχικά επισκεπτόμενος το εστιατόριο Το Μανιτάρι,στον δεύτερο όροφο του εμπορικού στη Σοφούλη. Η βεράντα του, κυρίως τα καλοκαίρια,αλλά και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου, γεμάτη από φυτά με καλαισθησία και γούστο,προδιαθέτει να γευματίσεις και να απολαύσεις ένα ποτήρι κρασί, μέσα από μιαπροσεγμένη λίστα με επιλογές από τον Ελληνικό αμπελώνα.Ενδείκνυται για γεύμα με φίλους, αλλά και επαγγελματικά τραπέζια, καθώς οι υπεύθυνοιτου χώρου είναι πάντα διαθέσιμοι να προσαρμόσουν το μενού που ταιριάζει σε κάθεπερίσταση.Το μενού του περιλαμβάνει ειδικούς καταλόγους με vegan, vegetarian και gluten freeεπιλογές καθώς επιδεικνύει μεγάλη ευαισθησία σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξής, foodwaste και οικολογικού αποτυπώματος.Πολλές φορές βραβευμένο από τον οδηγό Αθηνόραμα με Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, τονοδηγό FNL και πολλές άλλες διακρίσεις, που το κατατάσσουν σε ένα από τα κορυφαίαεστιατόρια για να επισκεφθεί κανείς στη Θεσσαλονίκη.